Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.08.2015.

10:05

Brežančić: Presrećan zbog AZ, Čuka da gleda napred

Rajko Brežančić presrećan je zbog transfera u AZ Alkmar, ali žali što sa Čukaričkim nije napravio korak više u Evropi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Brežančić je potpisao trogodišnji ugovor sa trećim timom Holandije, koji je na korak od plasmana u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Uslovi su odlični, radi se o izuzetno dobro organizovanom klubu koji godinama unazad ostvaruje zapažene rezultate. Reč je o jednoj od najjačih evropskih liga u kojoj su se dokazali brojni srpski igrači", rekao je Brežančić.

Brežančić je bio jedan od ključnih igrača Čuke u poslednje dve-tri godine, najuspšeniije u istoriji kluba.

"Znam da je ostao gorak ukus, jer nismo uspeli da prođemo Gabalu. Svi maštali o tome da ćemo igrati bar za stepenik više u Evropi u odnosu na prošlu sezonu. To se nažalost nije dogodilo i važno je da se gleda napred. Čukarički je klub koji mora da ima samo najvišu ambiciju bez obzira na sve i čvrsto verujem da su loši rezulati prošlost i da će momci već za vikend krenuti u pobednički niz. Od srca Čukaričkom želim sve najbolje u nastavku sezone kako u prvenstvu tako i u kupu", istakao je Brežančić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve