Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.08.2015.

09:33

Mihajlović: De Jong? Fudbal nije balet

Siniša Mihajlović odgovorio je Žozepu Gvardioli koji je kritikovao Najdžela de Jonga zbog oštre igre u duelu Milana i Bajerna.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Getty images

Gvardiola je vervalno napao De Jonga jer je imao nekoliko "jačih" startova nad Bavarcima, u polufinalu Audi kupa koje je Bajern dobio 3:0.

"Fudbal nije balet, faulovi su deo sporta. Zato ovakve utakmice se ne mogu zvati prijateljskim. U svakom slučaju, sve zavisi od toga kakav ti je protivnik. Oni su jaki, a mi nismo igrali sa dovoljno intenziteta", rekao je Mihajlović.

De Jong, koji je inače kapiten Milana, poznat je kao jedan od "prljavijih" igrača u svetu fudbala, a zauvek će ostati upamćen njegov kik-boks start nad Čabijem Alonsom na Svetskom prvestvu u JAR 2010. godine.

Milan je pre ubedljivog poraza od Bajerna savladao gradskog rivala Inter, te remizirao sa Real Madridom (poraz na penale) na turneji u Kini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve