Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.08.2015.

19:22

Kad ti zvezde Arsenala ‘pokvare’ fotografiju

Fudbalski klub Arsenal rešio je da iznenadi svoje navijače tokom promocije dresova za predstojeću sezonu, a za to je angažovao svoje najveće zvezde.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
YouTube screenshot

Pošto se zna koliko fudbaleri londonskog kluba vole da se zabavljaju pred kamerama, nije ih bilo teško naterati da se malo glupiraju i tako oduševe svoje verne navijače.

Pristalicama ‘Tobdžija’ rečeno je da poziraju ispred fotoaparata sa članovima porodice ili prijateljima, a nisu znali da iza njih stoje njihovi idoli.

Petr Čeh, Oliver Žiru, Fransis Kokelan, Matje Debiši i Loran Košćelni su se svaki put prikradali i pozirali u najluđim pozama koje su u tom trenutku mogli da smisle.

Žiru i Košćelni su očigledno najviše uživali, a da su se svi ozbiljno spremili za potrebe slikanja govori i to da su poneli posebne rekvizite – navijački šal, plišanog dinosaurusa, pištolj na vodu i čak figuru Arsena Vengera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve