Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.08.2015.

11:54

Galijani: Ibrahimović? Videćemo

Siniša Mihajlović rekao je da bi njegov tim bio favorit za Skudeto dolaskom Ibrahimovića, a sportski direktor Milana Adrijano Galijani ne odbacuje tu mogućnost.

Izvor:

Autor:

Default images
Getty Images

Zlatan, koji je od 2010. do 2012. godine već nosio dres tima sa San Sira, spominje se poslednjih nedelja kao potencijalno pojačanje 'rosonera'.

Ipak, najbolji strelac u istoriji reprezentacije Švedske istakao je nedavno da je srećan u Pari Sen Žermenu, kao i da ne planira da ovog leta napusti Pariz.

"Zlatan ima još godinu dana ugovora sa Pari Sen Žermenom, ali videćemo. Prelazni rok traje još dosta dugo. Hajde da sačekamo i vidimo šta će se dogoditi", rekao je Galijani.

Takođe, 'desna ruka', predsednika sedmostrukog prvaka Evrope, Silvija Berluskonija nije odbacila ni moguć dolazak defanzivca Rome Alesija Romanjolija, koga Mihajlović vidi kao veliko potencijalno pojačanje.

"Videćemo. Rodrigo Eli (pojačanje iz Avelina) za sada pruža veoma dobre partije, a i Kristijan Sapata je takođe dobro otvorio sezonu. A, na tim pozicijima, imamo i Gabrijela Paletu, Aleksa i Filipa Meksesa. U svakom slučaju, odlično smo pokriveni u defanzivi", dodao je Galijani.

Ekipa Milana trenutno se nalazi na Audi Kupu u Minhenu, gde će, pored domaćeg Bajerna, učestvovati još i Totenhem i Real Madrid.

"Na ovom turniru igrao nekoliko najboljih timova sveta. Zadovoljan sam kako napredujemo, treniramo dobro, a protiv Reala u Americi (0:0) smo pokazali veliki karakter", zaključio je Galijani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve