Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.08.2015.

08:27

Junajted i dalje želi Pedra

Mančester Junajted zainteresovan je za igrača Barselone Pedra Rodrigesa, preneli su britanski mediji.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Fernando Bustamante

Pojedini španski mediji preneli su da je uprava Junajteda poslala svoje predstavnike u Španiju na razgovore oko transfera 28-godišnjeg krilnog napadača, ali je Skaj Sports naveo da do toga još nije došlo.

U Pedrovom ugovoru postoji klauzula od 22 miliona funti koliko mora da plati zainteresovani kupac kako bi započeo pregovore, a to do sada nijedan klub nije učinio, preneo je Skaj.

Pedro je kao 17-godišnjak došao u Barselonu sa kojom je, između ostalog, osvojio pet šampionskih titula i tri Lige šampiona.

On se nije izborio za mesto u timu kod trenera Luisa Enrikea, prošle sezone bio je prvotimac u samo 15 prvenstvenih utakmica, a priče o potencijalnom prelasku na Ostrvo sve su realnije – pošto je Anhel di Marija 'na potpis' daleko od odlaska sa Old Traforda u Pari Sen Žermen.

Vezista 'Blaugrane' Serhio Buskec nedavno je rekao da bi Pedro mogao da ode iz kluba, pošto želi više da igra.

"Razgovarali smo, i kao njegov prijatelj i saigrač želim da ostane, ali razumem njegove sumnje. On želi da igra, ali u timu je velika konkurencija. U Barseloni imamo najbolje fudbalere i teško je. Nadam se da će ostati, ali on će na kraju odlučiti", rekao je Buskec.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve