Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 03.08.2015.

19:45

Rumuni: Steauu čeka pakao

Rumunski mediji očekuju da Partizan dočeka Steauu pred punim stadionom i 30.000 navijača.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: partizan.rs

Bukureštanski mediji izveštavaju da vlada veliko interesovanje za utakmicu (sreda, 20:30h), te da je već prvog dana prodato 10.000 ulaznica.

"Meč će sigurno biti rasprodat, navijači Partizana će napraviti fantastičnu atmosferu na tribinama. Navijači Steaue moraju biti pažljivi u Srbiji, jer će ih domaćini pažljivo posmatrati", upozoravaju rumunski mediji navijače Steaue u tekstu gde se u naslovu pominje pakao.

"Navijači će biti naša prednost u revanšu. Bilo bi idealno da brzo povedemo, ali ne smemo žuriti", rekao je bek Partizana Miroslav Vulićević.

Prvi meč u Bukureštu završen je bez pobednika 1:1, a uoči revanša Partizan je favorit na kladionicama. Kvota na crno-bele se kreće od 1,95-2 dok se pobeda Steaue kotira od 3,6-3,8.

"Video sam da su o meni pričali da sam debeo. Pokazaćemo im u sredu. Steaua je veliki tim, ne smemo je potceniti. Igraćemo agresivno od prvog minuta", rekao je napadač crno-belih Valeri Božinov.

Duel Partizana i Steaue (sreda, 20:30h) sudiće Mađar Ištvan Vad. On je najpoznatiji po duelu Engleske i Ukrajine na EURO 2012, kada je katastrofalnom greškom oštetio Ukrajince, zbog čega je bio suspendovan do kraja EP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

131 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve