Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 03.08.2015.

11:00

Makazice Ožegovića – "ludačko" vreme u vazduhu

Specijalizovani fudbalski sajt „101greatgoals.com“ sa oduševljenjem je ispratio fenomenalan gol Ognjena Ožegovića protiv Javora.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
foto: FK Vojvodina/Dušan Jociæ

Napadač Vojvodine je postigao je u 74. minutu utakmice trećeg kola Superlige gol sezone kada je sa nekih 12 metara uhvatio izuzetno visoke makazice na centaršut Ivana Lakićevića, poslavši loptu u gornji levi ugao gola Javora.

On je tada postavio konačnih 2:0 na ’Karađorđu’, pošto je Vojvodina vodila od 21. minuta izuzetnim slobodnjakom Aleksandra Stanisavljevića.

Društvene mreže „eksplodirale“ su kada se pojavio snimak pogotka potencijalnog reprezentativca koji je okarakterisan kao sjajan, neverovatan, majstorski...

Međutim, spomenuti sajt imao je poseban tekst posvećen makazicama Ožegovića koji je nosio naslov „Ludačko vreme u vazduhu: Gol Ognjena Ožegovića za Jagodinu protiv Javora“.

„Prateći u kaznenom prostoru Javora centaršut sa desne strane, Ožegović je uspeo da provede ozbiljno vreme u vazduhu pre nego što je postigao savršen gol makazicama“, navodi portal „101greatgoals.com“.

Majstorija u Novom Sadu bila je samo nastavak fantastične nedelje koju je imao napadač Vojvodine, posle istorijskog trijumfa nad Sampdorijom u kvalifikacijama za Ligu Evrope, u kojem je bio strelac dva evrogola. Prilikom hvalospeva ne smemo zaboraviti i vezistu Lala Aleksandra Stanisavljevića koji je od početka sezone već tri puta mreže tresao sjajnim šutevima iz slobodnih udaraca.

Ožegović, koji nije imao mesta u Crvenoj zvezdi, pa je u karijeri još igrao za Banat, Voždovac, Rad, Jagodinu i Borac, prošle godine dobio je nagradu za gol sezone. On je u duelu ekipe iz Čačka i Jagodine uhvatio sjajan volej sa više od 25 metara čime je zaslužio da se nađe ispred konkurenata.

Nije pogrešno reći da mu se smeši nova...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve