Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.08.2015.

23:26

Zagorčić: Gol kao Ožegovićev se retko viđa

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić nije mogao da sakrije oduševljenje golom Ognjena Ožegovića u trijumfu nad Javorom sa 2:0.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Novosađani su slavili protiv Javora u okviru trećeg kola Superlige Srbije, a taj duel obeležio je sjajan gol Ožegovića ‘makazicama’ preko glave.

Zagorčić je na konferenciji za novinare rekao da je meč sa Javorom za Vojvodinu bio izuzetno težak u situaciji kada je došlo do emotivnog pražnjenja kod igrača nakon velike utakmice sa Sampdorijom.

Javor je u određenim delovima utakmice diktirao igru i mogao je opasno da nas ugrozi, ali smo uspeli da postignemo gol na vreme, a posle nam je bilo mnogo lakše”, rekao je Zagorčić.

Prema njegovim rečima, u drugom poluvremenu posle određenih korekcija u sastavu ekipe Vojvodina je preuzela inicijativu i do kraja je diktirala tempo i imala još nekoliko lepih šansi.

Zadovoljan sam odnosom igrača prema igri, pokazali su ozbiljnost i sada se okrećemo revanšu sa Samdorijom u koji ulazimo sa velikim optimizmom”, istakao je Zagorčić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve