Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.08.2015.

19:53

Taečaubol i zvanično kupio 48 akcija Milana

Tajlanđanin Bi Taečaubol potvrdio je da je od Silvija Berluskonija kupio 48 odsto akcija Milana.

Izvor:

Autor:

Default images
Getty Images

Kako se navodi, biznismen sa Tajlanda izdvojio je za spomenuti paket akcija 485 miliona evra, a ujedno je i obećao da će dati sve od sebe kako bi sedmostrukog prvaka Evrope vratio na staze stare slave.

"Velika mi je čast da saopštim da sam postigao dogovor sa Silvijom Berluskonijem, fenomenalnim liderom", napisao je Taečaubol na svom Instagram profilu.

Ekipu sa San Sira će u narednoj sezoni predvoditi naš Siniša Mihajlović, a u klub su već stigli napadači Karlos Baka iz Sevilje, Luiz Adrijano iz Šahtjora iz Donjecka i Matija Destro iz Rome, vezista Andrea Bertolači iz Đenove, štoper Rodrigo Eli iz Avelina i bek Luka Antoneli takođe iz Đenoe.

"Mogli ste da me vidite često na San Siru pored predsednika Berluskonija, kao navijača. Možemo da pobeđujemo zajedno, pošto je to prirodno. Potpisali smo takav ugovor koji omogućava svim našim investitorima da počnu zajedno da rade na boljitku kluba. Želimo da pomognemo Milanu da raste još više, da budu popularan u svim delovima sveta", rekao je 39-godišnji Taelaubol.

A great honor to complete the AC Mlian Agreement with President Berlusconi, a phenomenal leader.

A photo posted by Bee Taechaubol (@bee.taechaubol) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve