Nova vest
Fudbal

Subota, 01.08.2015.

20:25

Roberto: Enrike ima poverenje u mene

Fudbaler Barselone Serđi Roberto izjavio je da se nada da će u predstojećoj sezoni igrati važniju ulogu u katalonskom klubu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/Terrell Lloyd/AP Images for International Champions Cup

Roberto je takođe istakao da mu je trener Luis Enrike rekao da ima poverenje u njega.

„Luis Enrike mi je rekao da ima poverenja u mene. Ono što ja želim je da više igram i da pomognem timu. Nadam se da ću ove godine odigrati više minuta“, rekao je Roberto.

Prošle godine je Ćavi je imao prednost, sada je to Arda Turan, ali on neće moći da igra do janura, tako da imam priliku“, dodao je Roberto.

Roberto je naveo da očekuje sjajan početak sezone za Barselonu, jer klub sa Nou Kampa 11. avgusta očekuje Superkup Evrope sa Seviljom, a potom i Superkup Španije sa Atletik Bilbaom.

Imamo uskoro dva finala. Prošla sezona je bila sjajna, ali sada imamo šansu da osvojimo dva trofeja više. Onda, ako osvojimo i Svetsko klupsko prvenstvo u decembru, mogli bismo da stignemo do šest trofeja, što bi bilo sjajno za klub“, rekao je Roberto, koji je prošle sezone odigrao samo 12 utakmica u Primeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve