Nova vest
Fudbal

Subota, 01.08.2015.

20:09

Milinković: Ne razumem toliku količinu mržnje

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da ne žali što je izveo kombinovani sastav protiv Novog Pazara i dodao da poraz posledica loše igre.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

’Crno-beli’ su poraženi od Pazaraca sa 3:2 u okviru trećeg kola Superlige Srbije i to im je prvi poraz od početka sezone.

Milinković je u Pazaru izveo kombinovani sastav sa nekolicinom mladih igrača, kako bi odmorio standardne prvotimce za revanš utakmicu sa rumunskom Steauom, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Čestitam domaćinu na pobedi, više su je želeli. Mi smo nešto odigrali na početku, sve ostalo je bilo vrlo loše. Kad se igra tako konfuzno, sa dosta problema u zadnjoj liniji poraz je logičan epilog. Iz njega treba izvući pouke“, rekao je Milinković.

Upitan da li žali zbog odluke da na teren izvede kombinovan sastav, Milinković je kratko odgovorio:

Ne žalim, tako sam odlučio“.

Dva gola za Novi Pazar postigao je Stefan Aškovski, igrač koji je na pozajmici iz Partizana. Aškovski je pored dva gola, iznudio i dva jedanaesterca. Novinare je zanimalo i da li Milinković žali što se lako odrekao tog igrača, na šta je on ponovo kratko odgovorio:

Ne, apsolutno“.

Utakmica u Novom Pazaru odigrana je pred oko 5.000 navijača. Osim minutnog prekida na početku meča zbog ubacivanja petardi na teren nije bilo drugih incidenata.

Ne bih da komentarišem ambijent, ali nikada neću moći da prihvatim toliku količinu naboja i mržnje prema protivničkom timu“, rekao je Milinković.

Partizan je doživeo prvi poraz u prvenstvu i primio prve golove i ostao je na šest bodova posle tri kola, dok je Novi Pazar ostvario prvu pobedu i ima četiri boda.

U sledećem kolu Partizan će igrati na svom terenu sa Spartakom, a Novi Pazar gostuje Jagodini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d