Nova vest
Fudbal

Subota, 01.08.2015.

14:39

Zagorčić: Raspoloženje na visokom nivou

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić izjavio je da će njegova ekipa ići na pobedu u sutrašnjem meču 3. kola Superlige Srbije sa Javorom iz Ivanjice.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Zagorčić je na konferenciji za novinare rekao da Vojvodinu očekuje izuzetno teška utakmica jer su fudbaleri Javora u prva dva kola domaćeg šampionata pokazali da se radi o izuzetno kvalitetnoj ekipi.

"Očekuje nas teška utakmica, ali bez obzira na to sigurno ćemo ići na pobedu. Igrači su imali malo vremena za oporavak od napornog duela sa Sampdorijom u Torinu, ali se na jučerašnjem treningu oporavka videlo da je raspoloženje igrača i atmosfera među njima na izuzetno visokom nivou", rekao je Zagorčić.

On je kazao da povređenih igrača nema i da će sastav ekipe za utakmicu sa Javorom odrediti posle večerašnjeg treninga, istakavši da će, bez obzira u kom sastavu nastupi Vojvodina, sigurno ići na pobedu.

Prvotimac Novosađana Novica Maksimović je rekao da je optimista u pogledu konačnog rezultata, bez obzira što zna da njega i saigrače očekuje teška utakmica.

"Javor je izuzetno kvalitetna i čvrsta ekipa koja zna da igra na rezultat i moraćemo da pružimo maksimum ukoliko želimo da ostvarimo pobedu koja nam je cilj", rekao je Maksimović i dodao da su svi u redovima Vojvodine maksimalno spremni i da veruju da će ostvariti prvu pobedu u novom šampionatu.

Utakmica Vojvodina – Javor na progamu je na stadionu ’Karađorđe’ u Novom Sadu s početkom u 21 sat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve