Nova vest
Fudbal

Petak, 31.07.2015.

10:21

Umaru spreman, Božinov nije, Žonatan skup

Partizan bi mogao da bude oslabljen u revanšu protiv Steaue neigranjem Valerija Božinova, dok će Abubakar Umaru biti spreman za sredu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: partizan.rs

Bugarin je povredio zadnju ložu u 15. minutu prvog meča u Bukureštu, dok je Kamerunac u zavšnici imao problema sa prednjom.

"Abubakar će biti spreman za Steauu, dok je neizvestan nastup Božinova. Postoje indicije da će igrati", izjavio je trener Partizana Zoran Milinković.

Doskorašnji desni bek Intera Brazilac Žonatan trenira sa Partizanom, igrač je najavio da je moguć prelazak medju crno-bele, ali Milinković ističe da to nije realno.

"Žonatan je izuzetan momak, veliki profesionalac. Svlačionica ga je prihvatila, ali kada neko zarađuje oko 2,5 miliona evra... Bilo bi fenomenalno da dođe, ali zaključite sami. Biće takvih stvari jednog dana", zaključio je Milinković.

Partizan je remizirao sa Steauom 1:1, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Pre revanša, crno-beli gostuju Novom Pazaru, u subotu od 17h, u trećem kolu Superlige Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve