Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.07.2015.

14:43

Božović: Ne znam zašto je remi smak sveta

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da ne može da razume pojedine srpske medije, istakavši da smatra da njegov tim ima kvalitet za titulu.

Izvor:

Autor:

Default images
fkcrvenazvezda.com

"Gde god da sam radio, sasvim je normalno bilo da neko igra nerešeno, ili da izgubi. Jedino je ovde, a ne znam zbog čega, to smak sveta. Tek je drugo kolo, i sve to je mnogo čudno za mene", rekao je Božović, koji smatra da Zvezda ima kvalitet da se bori za prvo mesto.

"Ljudi koji se 'razumeju' u fudbal, a mislim na ljude iz Kurira, Blica, Informera, uradili su mi ličnu statistiku. Što se tiče mene lično, statistika je do sada katastrofalna. Piše se kao da smo na kraju, da su igrači potrošili kredit, a mi tek na početku. Ne znam da li su uzeli kredit kod Agrobanke, pa da li su ga potrošili. O poverenju ne mogu da pričam posle dve utakmice. Mi smo tek počeli, a kod vas već završavamo. Pojačanja će biti. Neće ih biti masovno, jedan ili dva igrača. Mnogi su u klub došli nespremni", istakao je Božović.

Zvezda posle dva odigrana kola ima četiri boda, dok Radnički iz Niša, rival crveno-belih u trećem kolu Superlige, ima bod manje.

"Utakmica nam je veoma važna. Neće biti nimalo lako zato što je Radnički u prva dva kola prikazao izvanredan fudbal. Čak su utakmicu, koju su igrali u Čačku, a koju su izgubili, odigrali bolje nego narednu, protiv OFK Beograda. Možda će ovim mojim spoljnim neprijateljima ovo zvučati glupo, ali to je zaista tako. Imali su dosta šuteva na gol, dobre prilike, a izgubili su. To je iskusna ekipa koja zna šta hoće. Ne smemo da se opustimo niti jednog momenta, za nas je važno da pobedimo kako bi svi ovi koji nas kritikuju i koji svaki dan izmišljaju nove afere, malo smirili", kazao je Božović.

Duel dveju ekipa na programu je u petak od 20 časova, ulaz na stadion Rajko Mitić je besplatan.

"Onog momenta kada preuzmete klub, kao trener, bez obzira šta zatičete, više nema kukanja. Ja tvrdim da imamo kvalitet i da ćemo sve učiniti da budemo prvi. Imali smo objektivne poteškoće zbog kasnijeg dolaska mnogih igrača. Mislim da smo se kompletirali, eventualno nam nedostaje još jedan igrač, najviše dvojica, ači ne želim da pričam o tome. Mislim da možemo da se borimo za titulu. Svaka ekipa ulazi u formu pošto odigra četiri utakmice, i očekujem da polako počnemo da je podižemo. Što se igračkog kadra tiče, trenutno su povređeni Orlandić i Rendulić. Orlandić se juče povredio na treninigu, nezgodno je stao i sam sebe povredio. Rendulić će biti zdrav za dva-tri dana. Ostali svi treniraju, neko je u manjem, neko je u većem intenzitetu treninga. Luković je bio na kontroli kod doktora koji ga je operisao, i za dve nedelje će moći da se uključi u ekipu", zaključio je Božović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve