Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.07.2015.

23:24

Milinković: Publika je naša prednost u revanšu

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da je ponosan na svoje igrače posle remija sa Steauom u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsportphoto

Šampioni Srbije i Rumunije su u Bukureštu igrali 1:1, a revanš se igra naredne srede u Beogradu.

„Mi smo ekipa koja više žali za pobedom. Hteli smo da igramo svih 90 minuta i iz igre smo stvarali šanse“, rekao je Milinković.

Imamo mladu ekipu, mnogo igrača iz naše škole, i mogu da budem ponosan na njih, zbog svega što su uradili. Možda nam je sportska sreća nedostajala da napravimo podvig. Gol koji smo primili je došao posle faula napravljenoj u zoni u kojoj to ne sme da se dešava, a prilikom same intervencije nam se desio peh, jer nam se golman okliznuo“, dodao je Milinković.

Milinković je istakao da je svestan da ništa nije gotovo, ali da će navijači biti prednost ’crno-belih’ naredne srede.

Kako smo verovali sada, još više ćemo verovati u sebe pred punim tribinama u Beogradu. Verujem da je publika naša prednost jer imamo najbolje navijače na svetu“, naglasio je Milinković.

Strateg Partizana istakao je da je Valerij Božinov, koji se povredio na početku meča, mnogo nedostajao ’crno-belima’ u nastavku, ali i da su njegovi igrači pali posle gola Miroslava vulićevića.

Mnogo nas je poremetila njegova povreda, on je iskusan igrač i dao je veliki doprinos. Tek ćemo videti kakva je tačno povreda. Igračima zameram jedino što nam je pao nivo igre posle vođstva, ali moramo da naglasimo i da je Steaua veoma kvalitetna ekipa“, istakao je Milinković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve