Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.07.2015.

12:19

Mitrović: Život suviše dosadan za iste frizure

Srpski napadač Aleksandar Mitrović otkrio je po potpisu za Njukasl nekoliko zanimljivih detalja iz svoje karijere.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Mitrović je pre nekoliko dana potpisao petogodišnji ugovor sa Njukaslom, postavši četvrti najskuplji igrač u istoriji kluba.

Novinar „Gardijana“ odmah je pitao Mitrovića koji je razlog česte promene frizura.

„Život je dovoljno dosadan da stalno imate istu frizuru. Baloteli nije moj idol, volim ga kao igrača jer je veoma talentovana. Mogao je da bude vrhunski napadač, ali moj stil igre nije ni sličan njegovom“, rekao je Mitrović.

On je istakao da se više ugleda na Didijea Drogbu i Dijega Kostu.

„On trči, postiže golove, igra odbranu, srčan je i igra za tim. Želim da budem takav“.

Osim zbog zanimljivog imidža, srpski fudbaler bio je u centru pažnje posle meča Anderlehta i Borusije Dortmund u Ligi šampiona, kada je proslavio pogodak gurnuvši jezik između dva prsta, što su mnogi shvatili kao seksualnu konotaciju.

„Ne želim da pričam o tome jer nije ono što ljudi misle. Lično je. Trebalo je da me pitaju za to, a sada, pošto nisu i pošto su me optuživali, ne želim da pričam o tome“, dodao je bivši napadač Partizana.

Tokom karijere nisu ga zaobilazili konflikti, pa se kao svedok našao u raspravi nekadašnjeg saigrača Luke Milivojevića i legendarnog Zlatana Ibrahimovića.

„Psovao nas je na srpskom. Šta je mislio da ćemo uraditi? Da ćemo se povući?“, zaključio je Mitrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve