Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.07.2015.

10:04

Žoze Rafinoj ženi: Pusti mene, pazi na dijetu

Seara Monserat, supruga trenera Real Madrida Rafaela Benitesa, rekla je da njen muž redovno 'čisti nered' koji Žoze Murinjo ostavlja za sobom.

Izvor:

Autor:

Default images
Getty Images

Bivši trener Napolija po drugi put u karijeri preuzeo je jednu od ekipa koju je predvodio menadžer 'Plavaca', pošto ga je najpre zamenio na klupi Čelsija, pa milanskog Intera.

"Sređujemo nered koji je Murinjo ostavio", rekla je Seara, "Normalno je da se menadžerima kakvi su njih dvojica putevi ukrste, jer na svetu postoji samo nekoliko vrhunskih klubova".

Naravno, nismo dugo čekali na odgovor gospodina 'Specijalnog'.

"Nije mi smešno – iz jednog prostog razloga – jer je njen muž u Čelsiju zamenio Roberta di Matea, a u Real Madridu Karla Ančelotija. Jedini klub gde me je njen muž nasledio bila je klupa Intera iz Milana – gde je za šest meseci uništio najbolji tim u Evropi", rekao je Murinjo, "Takođe, mislim da nije u redu da misli na mene i priča o meni. Trebalo bi da se koncentriše na svog muža i povede računa o njegovoj dijeti, tada bi imala daleko manje vremena da se bavi mnome".

Murinjo sezonu otvara nedeljnim duelom sa Arsenalom, u okviru Komjuniti Šildsa, dok Benites kreće 23. avgusta – duelom sa Sportingom u Hihonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve