Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.07.2015.

10:08

Rajković: Sve zvezde su jako pozitivni ljudi

Kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković kaže u razgovoru za 'Večernje Novosti' da Srbija ne sme da se opusti posle žreba za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018.

Izvor:

Autor:

Default images
@instagram/rajkovicpredrag

Najbolji mladi golman sveta bio je deo žreba u Sankt Peterburgu, kada je izlvačio kuglice za grupe Okeanije, a iskoristio je i priliku da se slika sa velikim zvezdama – Samjuelom Etoom, Luisom Nazariom Ronaldom, Dijegom Forlanom, Fabijom Kanavarom... Ali, ne i predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

"Samo naizgled je naša grupa najlakša. Sve je moguće, ne smemo da se opustimo, nikog ne smemo ni da potcenimo. Imamo dve godine kvalifikacija i velike su nam šanse da se kvalifikujemo u Rusiju", rekao je Rajković.

Srbija će u grupi D igrati protiv Austrije, Velsa, Republike Irske, Gruzije i Moldavije, a put ka Rusiji započinje duelom sa Ircima u Beogradu.

"Dobar je i raspored, prvo igramo kod kuće sa Irskom. Znamo da tok kvalifikacija mnogo zavisi od starta, a bilo bi dobro da počnemo pobedom. Očekujem dobar početak", dodao je Rajković.

Ostatak kvalifikacija za EURO trebalo bi iskoristiti kao pripremu za one koje slede za Rusiju, smatra Rajković – dodajući da se nada da će više 'zlatnih Novozelanđana' dobiti šansu.

"Lično, voleo bih da branim, ali o tome nisam pričao sa selektorom. Videćemo...".

Selfiji Rajkovića sa Samjuelom Etoom, pa kasnije sa Ronaldom, Forlanom i ostalim zvezdama, postale su hit na društvenim mrežama.

"Došao je sa štapom za selfi i išao je od jedne do druge osobe pa se slikao sa svima. On je kreator našeg selfija. Ja sam se slikao kasnije sa Forlanom, Ronaldom i ostalima. Sve zvezde su jako pozitivni ljudi, video sam mnogo poznatih ličnosti. Bio sam ubedljivo najmlađi, ali nosim izuzetne uspomene. Nažalost, nisam uspeo da se upoznam sa Putinom. Teško je doći do predsednika Rusije, veliko je obezbeđenje", zaključio je Predrag Rajković razgovor za Večernje Novosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve