Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 27.07.2015.

18:11

Steaua – Liga šampiona ili bankrot

Bivši predsednik FS Rumuniji, Dumutru Dragomir, smatra da bi Steaua mogla da bankrotira ako se ne plasira u Ligu šampiona.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Getty images

Rumunski prvak u sredu dočekuje Partizan, pred praznim tribinama u Bukureštu, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za LŠ.

"Ako se Steaua ne plasira u LŠ može joj se dogoditi nešto gore od nelikvidnosti, može da bankrotira. Pogletajte šta se desilo Galatasaraju. U jednom trenutku su imali 22 miliona dolara, a u drugom ništa. To može da se dogodi i ovde", rekao je Dragomir.

Pre dvomeča sa Trenčinom u drugom kolu, koji je Steaua eliminisala ukupnim rezultatom 4:3, vlasnik kluba Điđi Bekali je najavio problem sa novcem ukoliko se tim ne plasira u LŠ.

"Nakon utakmice u Slovačkoj rekao sam igračima da neće biti sredstava za plate ukoliko se ne plasiraju u LŠ. Nisam glup da dajem svoj novac pa da odem u zatvor. Fudbal treba da donosi novac, ako ne donosi onda idem u penziju. Ne ostajem u fudbalu ako nema zarade", rekao je Bekali.

On je u nedelju samouvereno istakao da će Steaua igrati u Ligi šampiona i na proleće sledeće godine.

Steaua je četiri puta u poslednjih devet godina igrala u grupnoj fazi LŠ, poslednji put pre dve sezone kada je bila poslednja u grupi sa Čelsijem, Šalkeom i Bazelom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve