Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.07.2015.

17:30

Milinković: Steaua istinski izazov

Trener Partizana Zoran Milinković čestitao je svojim izabranicima pobedu nad Dilom Gori i plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Milinković je posle trijumfa sa 2:0 u Tbilisiju istakao i da su ‘crno-beli’ imali veliku želju u oba meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U prvom meču, šampion Srbije je slavio sa 1:0.

Osnovni cilj na revanšu u Gruziji bio je da postignemo gol. To smo uspeli u prvom poluvremenu, kasnije je sve bilo mirnije i rutinski smo meč priveli kraju”, izjavio je Milinković posle utakmice.

Šef stručnog štaba Partizana dodao je da je njegov tim u revanšu na imao više prostora za kombinovanje i akcije.

Dila se u Beogradu isključivo branila, što mi se nije dopalo. Želim joj mnogo uspeha u domaćem šampionatu”, naglasio je Milinković.

Sledeći rival Partizana, skoro je izvesno, biće bukureštanska Steaua, koja je u prvoj utakmici kao gost pobedila slovački Trenčin sa 2:0.

Biće to istinski izazov za nas. Steaua je veliki klub sa bogatom tradicijom. Ipak, pokušaćemo da budemo bolji”, zaključio je Milinković.

Trener domaće Dile Gori Uča Sosijašvili priznao je da je u narednu rundu prošao bolji tim.

Partizan je zasluženo slavio. Propustili smo nekoliko odličnih šansi, trudili se koliko smo mogli, a sve je bilo rešeno kada su gosti postigli gol. Želim Partizanu uspeh u nastavku kvalifikacija”, rekao je Sosijašvili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve