Nova vest
Fudbal

Sreda, 08.07.2015.

08:27

Pižon na klupi OFK, debi protiv Zvezde?

Četvrta 'Zvezdina zvezda' i bivši selektor reprezentacije Srbije Vladimir Petrović preuzeće mesto šefa stručnog štaba OFK Beograda, prenose 'Novosti'.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport (detalj sa duela Crvena zvezda – Barselona, Kup UEFA)

Na klupi 'Romantičara' sa Karaburme Petrović bi trebalo da zameni Dejana Đurđevića, koji pregovara sa Savezom Uzbekistana oko preuzimanja reprezentacije.

Petrović bi zvanično trebalo da debituje na utakmici protiv Crvene zvezde 18. jula, kada startuje sezona u Superligi Srbije.

Trenersku karijeru 60-godišnji Petrović počeo je u Crvenoj zvezdi, koju je vodio u dva navrata, a kasnije je radio u Grčkoj, Kini, Rumuniji i arapskim zemljama.

Reprezentaciju Srbije vodio je od 15. septembra 2010. do 14. oktobra 2011. godine, kada se povukao sa mesta selektora nakon neuspeha u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope 2012.

OFK Beograd je prošlu sezonu završio na 8. mestu nacionalne Superlige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve