Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.07.2015.

19:13

Zaza zvanično u Juventusu za 18 miliona

Šampion Italije Juventus kompletirao je transfer napadača Simonea Zaze iz Sasuola za 18 miliona evra, koje će isplaćivati tokom naredne tri godine.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Zaza je prvi igrač u istoriji Sasuola koji je postao reprezentativac Italije, a sa Juventusom je potpisao petogodišnji ugovor.

On je u prethodne dve sezone postigao 20 golova u Seriji A, a treće je pojačanje Juventusa u napadu ovog leta, posle Paula Dibale i Marija Mandžukića.

S druge strane, Juventus je pre desetak dana prepustio Sasuolu potpuno vlasništvo nad 20-godišnjim Domenikom Berardijem za 10 miliona evra.

Juve je ovog leta doveo ukupno šest pojačanja – stigli su golman Neto, defanzivac Danijele Rugani, vezista Sami Kedira, te pomenuti napadači Zaza, Dibala i Mandžukić.

Ugovor je produžio Klaudio Markuzio, klub je napustio Andrea Pirlo, a spekuliše se o odlascima Artura Vidala i Pola Pogbe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve