Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.07.2015.

18:56

Junajted želi Milera, Bajern Di Mariju

Mančester Junajted i minhenski Bajern mogli bi da naprave ozbiljan posao ovog leta, a u igri su Tomas Miler i Anhel di Marija.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Junajted prema tvrdnji engleskih medija nudi Bavarcima 82 miliona evra za Milera, a Ed Vudvord je navodno već počeo pregovore sa Karl-Hajncom Rumenigeom.

S druge strane, nemački list Bild tvrdi da je Bajern spreman da Junajtedu da Milera, ali i Arjena Robena i novčanu nadoknadu, za Argentinca Anhela di Mariju.

Već mesecima se spekuliše o interesovanju Junajteda za Milera, navodno je on prioritet Luja van Gala ovog leta, ali je on pre nekoliko nedelja na društvenim mrežama isticao da nema šanse da napusti Bajern.

S druge strane, Žozep Gvardiola želi da u svojim redovima vidi sjajnog Argentinca Di Mariju, najskuplje pojačanje u istoriji Junajteda, koji nije u potpunosti zablistao u svojoj debitantskoj sezoni na Old Trafordu.

Problem za Bajern je što je Di Marija takođe velika želja Pari Sen Žermena, koji prošlog leta nije mogao da ga kupi od Reala zbog suspenzije UEFA, koja je u međuvremenu ukinuta.

Miler ima 25 godina, a prošle sezone postigao je 21 gola na 48 nastupa za Bajern, iu 11 pogodaka za reprezentaciju Nemačke, uključujući pet na Svetskom prvenstvu.

Di Marija je za Junajted dao samo četiri gola uz 10 asistencija na 32 utakmice, dok je za Argentinu postigao šest golova uz sjajne partije na Mundijalu, bio je ključni igrač "gaučosa" do povrede u četvrtfinalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve