Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.07.2015.

14:25

Murinjo potpisao novi ugovor sa Čelsijem

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo potpisao je novi, četvorogodišnji ugovor sa ’Plavcima’, prenosi „Ivning Standard“.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Sakchai Lalit

Portugalski stručnjak će po novom ugovoru i dalje dobijati osam i po miliona funti godišnje, a očekuje se da će vest biti zvanično biti potvrđena pred početak nove sezone.

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič nije krio želju da produži ugovor sa Murinjom po završetku prošle sezone koju je londonski klub završio sa ’duplom krunom’ – trofejima u Premijer ligi i Liga kupu.

’Plavci’ su svakako nameravali da obave pregovore tokom leta i bili su uvereni da će oni proći bez problema“, piše „Ivning Standard“.

Murinjo se vratio u Čelsi pre dve godine posle tri godine u Realu, a prvu sezonu tokom drugog mandata na „Stamford bridžu“ je završio bez trofeja. Međutim, ’Plavci’ su prošle sezone bili dominantni, posebno u Premijer ligi.

Pored Murinja, nove ugovore su dobili i njegovi asistenti Rui Farija i Silvinjo Luro.

Murinjo se u utorak, inače, vratio u London i počeo je sa radom pred početak priprema i turneju po Sjedinjenim Državama, koja počinje 15. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve