Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.07.2015.

10:52

Markizio: Ne mogu da budem Pirlov naslednik

Vezista Juventusa Klaudio Markizio rekao je da on nije čovek koji može da zameni Andreu Pirla, koji je postao novi igrač Njujork Sitija.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP Photo/Darko Bandic

Momak koji je član 'Stare dame' od svoje sedme godine potpisao je novi petogodišnji ugovor sa šampionom Italije, pa će u Torinu ostati do 2020. godine.

"Ne mogu da budem Pirlov naslednik jer sam totalno drugačiji igrač od Andree, a moje mišljenje bilo bi isto čak i da igramo na istoj pozicji", rekao je Markizio i onda odao počast legendi italijanskog i svetskog fudbala.

"Želeo bih da posvetim nekoliko reći Andrei, za sve što nam je pružio i zbog toga što je 'naterao' naš tim da raste. On je bio veoma važan igrač za mene, ovih poslednjih nekoliko godina gledao sam ga kako igra odmah ispred odbrane i to mi je zaista pomoglo. Ne posedujem njegove karakteristike, ali sam naučio mnogo od njega, a rezultat toga je da mi je sada sve lakše", objasnio je reprezentativac Italije.

Pirlo je posle četiri godine napustio Juventus i postao novi saigrač Davida Vilje u 'Velikoj jabuci'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve