Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.07.2015.

10:15

Laveci: Mesi će osvojiti titulu kad-tad

Argentinski fudbaler Ezekijel Laveci rekao je da veruje da će Lionel Mesi osvojiti neki veliki trofej sa reprezentacijom posle poraza u finalu Kopa Amerika.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Luis Hidalgo

Čile, domaćin Kopa Amerika, protiv Argentine je slavio sa 4:1 posle boljeg izvođenja penala, pošto posle regularnog dela utakmice i produžetaka nije bilo golova.

Jedini pogodak sa bele tačke za Argentinu je postigao upravo Mesi, ali je promašaj Gonsala Iguaina označio kraj nadama njegovog tima da će osvojiti prvi veliki trofej posle 22 godine.

Laveci je posle poraza istakao da oseća da je njegova reprezentacija propustila šansu da se upiše u istoriju, ali i da će kapiten Argentine predvoditi tim do trofeja jednog dana.

U nekom trenutku, Leo će osvojiti nešto sa Argentinom. Mislili smo da je ovo prilika da se upišemo među legende, ali, nažalost, nismo to uspeli i to mnogo boli. Imamo gorak ukus u ustima i boli nas ovaj poraz jer smo osećali da je ovo naša prava šansa. Mislim da treba da nastavimo ovim putem. Dobar smo tim, samo nam fali malo da bismo postigli nešto veliko”, naglasio je Laveci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve