Nova vest
Fudbal

Subota, 04.07.2015.

10:42

PSŽ nudi tri miliona za Rajkovića

Golman Crvene zvezde Predrag Rajković nalazi se na meti Pari Sen Žermena, prenosi “Sport”.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Skauti ‘Svetaca’ su Rajkovića snimali na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu, gde je sa mladom reprezentacijom osvojio zlato, a preko posrednika su napravili prve korake ka realizaciji transfera.

“Sport” prenosi da je ‘crveno-belima’ u preliminarnim razgovora ponuđeno tri miliona evra, što nije zadovoljilo upravu Zvezde, ali ako ponuda dođe do četiri miliona, vrlo lako može da se desi da transfer dobije zeleno svetlo. U ovom trenutku se čeka i pismena ponuda šampiona Francuske, koja je najavljena najkasnije do polovine juna.

Pre Pari Sen Žermena, za Rajkovića se raspitivao i Milan, ali Parižani nemaju želju da ga proslede na pozajmicu, već da on konkuriše za prvi tim. Ukoliko dođe do dogovora dva kluba, mladi golman bi dobio ugovor sa ‘Svecima’ na četiri ili pet godina.

Rajković je nedavno potpisao novi ugovor sa Zvezdom do 2018. godine, ali je jasno da klub želi da zaradi na njemu, kao i da bi mu obeštećenje za mladog golmana dobro došlo u ovom trenutku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

100 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d