Nova vest
Fudbal

Subota, 04.07.2015.

10:26

“Uživaću ako Zahavi i Ramadani ne dobiju ništa”

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je za “Večernje ovosti” da bi voleo da menadžeri ostanu bez procenta ako Andrija Živković ode bez obeštećenja.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Živković, član mlade reprezentacije koja je osvojila zlato na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu, ima ugovor sa šampionom Srbije do juna naredne godine, a za njegove usluge su zainteresovani brojni klubovi.

Andrija Živković je do juna naredne godine igrač Partizana i ne može da ode nigde bez dozvole kluba. Jasno je da mi nemamo ekonomski interes da ga zadržimo do kraja ugovora i zato želimo da se dogovorimo o produžetku saradnje na još dve godine”, istakao je predsednik Partizana Zoran Popović.

S druge strane, Vučelić je odmah po dolasku u klub najavio razračunavanje sa menadžerom Falijem Ramadanijem, a da se ta tenzija nije nimalo primirila potvrđuje njegov stav iznet na Pohorju.

Učinićemo sve da zadržimo Andriju u našim redovima. Radi se o momku koji je vaspitan, iz dobre porodice i mnogo voli Partizan. Ako se i dogodi da ostanemo bez novca za obeštećenje uživaću u tome što Zahavi i Ramadani neće uzeti ništa. Baš bih voleo”, otkrio je Vučelić.

Razrešenje situacije oko jednog od najboljih fudbalera Partizana iz prošle sezone sezone mogao bi, po Popovićevim rečima, čak da ode i pred Međunarodni arbitražni sud.

Dobro smo proučavali ugovor Andrije Živkovića i ugovor o prodaji ekonomskih prava koji je napravljen. Mogu da kažem da je jako sporan, pošto nigde nema potpisa igrača, a u tom ugovoru stoji da menadžer odlučuje u kojem klubu će Živković nastaviti karijeru. To je uradila bivša uprava i moguće je da uđemo u spor sa Pinijem Zahavijem i pokušamo da oborimo taj ugovor”, naglasio je Popović za “Večernje novosti”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve