Nova vest
Fudbal

Petak, 03.07.2015.

18:02

Umro Goran Gogić

Bivši igrač Crvene zvezde Goran Gogić umro je posle treninga svog Đingau Hainijua u četvrtak 3. jula, potvrdio je njegov saigrač Đorđe Rakić.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

Kako piše kineska agencija Sina, Gogić, koji je rođen 24. aprila 1986. godine, kolabirao je i izgubio svest posle večernjeg treninga, brzo je prevezen u bolnicu, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt, oko 22 časa i 25 minuta, posle neuspešne reanimacije.

Visoki momak iz Vrbasa, koji je mogao da igra kao defanzivni vezni i kao štoper, počeo je profesionalnu karijeru u Jedinstvu sa Uba, a igrao je još za Čukarički Stankom, Napredak iz Kruševca, Javor iz Ivanjice, Jagodinu i Crvenu zvezdu.

Sa dva poslednja kluba osvajao je trofeje – najpre sa Jagodinom nacionalni Kup 2013. godine, a naredne sezone, u kojoj je upisao 23 nastupa i jedan gol, i titulu šampiona države sa klubom u kom je ponikao.

Posle osvojene titule sa crveno-belima otišao je u Kinu, zajedno sa Rakićem, gde je na 15 utakmica upisao jedan pogodak.

"Fudbalski klub Crvena zvezda izražava najdublje saučešće porodici i prijateljima Gorana Gogića, kao i svim navijačima našeg kluba koji su ga voleli i koji su se zajedno sa njim radovali uspesima koje nam je doneo.

Gorane, brate naš Gogo, neka ti je večna slava i hvala za sve što si uradio za crveno-bele boje.

Zauvek sa nama
", stoji na sajtu Crvene zvezde.

Datum komemoracije, kao i mesto i vreme sahrane biće naknadno objavljeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

236 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve