Nova vest
Fudbal

Petak, 03.07.2015.

13:09

Miha: Idemo visoko; Berluskoni: Na Skudeto

Trener Milana Siniša Mihajlović najavio je visok plasman njegovog tima u Seriji A sledeće sezone.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

"Rosoneri" neće igrati u Evropi, a u prva dva dana prelaznog roka doveli su tri jaka pojačanja – Karlosa Baku, Luiza Adrijana i Andreu Bertolačija.

"Cilj Milana je da dobije svaku utakmicu, ali videćemo kako će se sezona završiti. Na veoma visokom mestu u svakom slučaju. Moramo raditi naporno, vratiti samopouzdanje i optimizam. Želim da nas se protivnici uplaše kada izađemo na teren", rekao je Mihajlović.

Mihajlović je u petak predstavljen kao novi trener Milana, a zamenio je još jednu igračku legendu Serije A Filipa Inzagija.

"Svi u klubu, uključujući i navijače moraju biti ujedinjeni. Zajedno možemo ostvariti velike stvari. Imamo dobru osnovu na kojoj ćemo sve početi, dosta kvalitetnih napadača. Znam da ćete me pitati da li će predsednik diktirati formaciju, možemo raspravljati o raznim stvarima, ali ćemo to raditi privatno, bez ikakvih problema", rekao je Mihajlović.

On je najavio da će probati da koristi Stefana el Šaravija kao veznog igrača, nakon dolaska dva jaka centarfora, te istakao prilagodljivost Alesija Čerčija i Đakoma Bonaventure takođe.

"Oni su važni, kvalitetni igrači, a takođe su Italijani", zaključio je srpski trener.

Berluskoni: Mihajlović je pravi trener za nas

Predsednik Milana Silvio Berluskoni uveren je da Mihajlović može odvesti tim do titule prvaka Italije.

"Želim Siniši sve najbolje, nadamo se da će vratiti Milanu slavu. Ulazimo u sezonu sa mnogo vere. Mihajlović je pravi trener za nas. Ovo je početak velikih stvari. Možemo osvojiti Skudeto ove sezone", rekao je Berluskoni.

Pored nekoliko jakih pojačanja, Milan se rešio nekolicine igrača iz prethodne sezone.

"Odlučili smo da pojačamo napad ove sezone. Hvala i srećno Boneri, Boketiju, Ramiju, Muntariju, Esijenu, Van Ginkelu, Destru i Paciniju", istakao je Berluskoni.

On je najavio da će Milan krenuti u izgradnju sopstvenog stadiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve