Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 02.07.2015.

10:53

USKOK pretresao kuće braće Mamić

Hrvatska policija pretresla je u četvrtak rano ujutru kuće i stanove braće Zdravka i Zorana Mamića, predsednika i trenera zagrebačkog Dinama.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: StarSport

Mamići su prema informacijama hrvatskih medija pod istragom zbog utaje poreza, a pretragu je naložio USKOK (Agencija za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala).

Iz Dinama su saopštili da je to još jedna u nizu redovnih kontrola i nadzora nad pojedincima njihovog kluba, izrazili su želju za saradnjom, ali i žaljenje jer se sve dešava dok je klub na pripremama.

"Cela hrvatska javnost zna da se već godinama vrši kontrola i nadzor nad radom našeg kluba i pojedinaca u istome i ovo je još jedna u nizu takvih. Naravno da ćemo kao klub i kao pojedinci sarađivati sa svim institucijama i organizacijama koje to od nas budu tražile. Ipak, moramo izraziti žaljenje što se to odvija u vreme i na način kada se mi nalazimo na svojim radnim mestima odnosno na priprema s prvim timom Dinama u inostranstvu, a znajući što nam se stavlja na teret ne možemo ne izraziti čuđenje odabranim izborom, načinom i vremenom vođenja postupka. Konkretno, ono u što mi imamo uvid i što nam se stavlja na teret je apsolutno bespredmetno i iskonstruirano te smo sigurni da ćemo dokazati zakonitost naših postupaka i odluka", saopštio je Dinamo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve