Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.07.2015.

13:42

Novi sponzori u FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda potisao je sponzorske ugovore sa Eurosalonom i kompanijom Alti, odnosno njihovim brendom "Vin Vin".

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
crvenazvezdafk.com

Poslovni direktor Zvezde Stefan Pantović naveo je da je veoma srećan zbog novih sponzora.

"Veoma sam srećan što jačamo sponzorski pul. Da nemamo utakmicu u četvrtak, siguran sam da bismo i treći dan za redom potpisivali sponzorski ugovor. Drago mi je što ne stajemo", kazao je Pantović.

"Kompanija Vin Vin je jedan od lidera u svom poslu. Ovo sponzorstvo je još jedan korak ka ostvarenju ciljeva Crvene zvezde u ovoj sezoni - a to je boriti se za titulu. Vin Vin je lider na srpskom tržištu, prisutan je u svim krajevima Srbije, kao i Crvena zvezda. Nadamo se da će ova saradnja dati doprinos kako fudbalskom klubu, tako i samoj kompaniji", rekao je predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović na stadionu "Rajko Mitić".

Jedan od direktora kompanije Vin Vin Dejan Popović rekao je da mu je čast što je ta kompanija postala sponzor "najtrofejnijeg, nauspešnijeg i najvećeg kluba u Srbiji".

"Verujem da ćemo sponzorstvom uspeti da vratitimo titulu koja je prošle godine izmakla zamalo", naveo je Popović.

Direktor komapnije Eurosalon Martin Jokić rekao je da je potpisivanje ugovora sa Zvezdom veliki dаn kako zа fаbriku Eurosаlon, tako i zа njegа, kаo velikog nаvijаčа Crvene zvezde.

"U ime fаbrike Eurosаlon zаhvаljujem se nа ovoj velikoj sаrаdnji. Sinergijа velikih kompаnijа i vrhunskog sportа morа postojаti i to je temelj dobrih rezultаtа. Nаdаm se dа ćemo zаjedno imаti vrhunske rezultаte", rekаo je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve