Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.07.2015.

12:25

Mamić: Dinamove rezerve – Zvezdina pojačanja

Sportski direktor i trener Dinama iz Zagreba Zoran Mamić rekao je "da su rezervni igrači zagrebačkog kluba pojačanja za Crvenu zvezdu".

Izvor:

Autor:

Default images
Getty Images

"Dinamo je apsolutno iznad svih u regionu, zaista smo dominantni. Bilo koji od naših rezervnih igrača bio bi, recimo, pojačanje za Crvenu zvezdu", istakao je Zoran Mamić, bivši igrač Bajera iz Leverkuzena, Bohuma i Grojter Firta.

Povod za ovakav komentar Mamića je gotovo izvesni dolazak bivšeg levog beka 'Modrih' Luisa Ibanjesa u Beograd, koji je sedam godina nosio dres ekipe iz Zagreba.

Posle odlaska iz Hrvatske Argentinac je nastupao za Đer, a posle raspada mađarske ekipe u Crvenu zvezdu stiže kao slobodan igrač.

U prilog Mamićevoj priči, o enormno velikoj razlici u ekonomskoj moći, u prilog ide i činjenica da je Dinamo tokom utorka kompletirao najveći transfer u istoriji hrvatskog fudbala – pošto je u svoje redove doveo talentovanog hrvatskog reprezentativca Marka Roga iz Splita za čak 3 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

207 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

13 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d