Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.07.2015.

11:46

Kairat u Beogradu: Vetar i puste ulice

Fudbaleri Kairata, protivnika Crvene zvezde u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, doputovali su u Beograd u utorak u večernjim satima.

Izvor:

Autor:

Default images
@twitter/FC Kairat

Crveno-beli će u četvrtak od 20.45 dočekati kazahstansku ekipu na stadionu 'Rajko Mitić', dok je revanš zakazan za sedam dana u Almati.

Oni su se odmah po sletanju na aerodrom uputili ka hotelu, a tokom srede odradiće prvi trening na najvećem srpskom stadionu.

Na zvaničnom Fejsbuk profilu osvajača Kupa Kazahstana navodi se da je ekipa stigla u Beograd, kao i da su ulice srpske prestonice puste.

"Po pravilu, svi evropski timovi koji se sastaju sa klubovima iz Kazahstana se žale da je dug let do naše zemlje. Međutim, moramo da napomenemo da ni nama ništa nije lakše. Posle nekoliko sati leta Kairat je sleteo u Beograd, a vodič našeg tima je Žarko Marković. U Beogradu nas je sačekao vetar i puste ulice. Noću u glavnom gradu Srbije gotovo da nema vozila i ljudi", stoji na profilu kluba.

Алматинцы прибыли в Белград и расположились в отеле. Первая часть дня будет носить скорее восстановительный характер, ...

Posted by Футбольный клуб "Кайрат" (Алматы) on Tuesday, June 30, 2015

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve