Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.06.2015.

15:08

Ivanić: Nisam ni 'Delija', ni 'Grobar'

Mladi vezista Vojvodine Mirko Ivanić kaže u razgovoru za 'Večernje Novosti' da nije navijač ni Crvene zvezde ni Partizana.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

"Najpre da stavim tačku na spekulacije o mom navijačkom opredelenju – 'Nisam navijač ni Partizana ni Crvene zvezde, navijam jedino i isključivo za Vojvodinu. U njoj sam, uostalom, od svoje 12. godine, ona je od mene napravila igrača", kaže mladi reprezentativac Srbije u razgovoru za 'Večernje Novosti'.

Poslednjih nekoliko nedelje mediji su prenosili da je njegov prelazak u Beograd gotovo stvar, a Ivanić kaže da mu interesovanje godi.

"Svakom igraču, naravno, godi kada ga traže, ali ja sam odmah rekao da to ne želim. To što je Zvezda nastavila komunikaciju sa klubom je nešto na šta nisam mogao da utičem i u šta nisam bio upućen. Lagao bih kada bih rekao da me sve ono što su mediji objavljivali nije opterećivalo, naprotiv, ali je to sada definitivno iza mene", dodaje Ivanić, "Ako dođe ponuda dovoljno dobra i za Vojvodinu i za mene, otići ću, ali o tom potom, sada zaista razmišljam isključivo o predstojećem dvomeču kvalifikacija za Ligu Evrope sa mađarskim MTK"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve