Nova vest
Fudbal

Petak, 26.06.2015.

17:25

Paunović za VICE: Gitara me je vratila fudbalu

Trener omladinske reprezentacije Srbije Veljko Paunović govorio je za VICE o najvećem uspehu srpskog fudbala, muzici, porodici i zajedništvu u ekipi.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Poseban akcenat stavljen je na atmosferu u timu koja je Srbiji omogućila da se raduje svetskim prvacima posle Mundijalita na Novom Zelandu.

Paunović je istakao da mu je zasmetalo kada su svi na dočeku počeli da pevaju pogrdne pesme na račun Brazila i naveo da je zahvaljujući gitari ostao u fudbalu.

„Trenutno slušam Džoa Bonamasu, gitaristu. Ramonsi su uvek tu naravno, ali trenutno mi možda više leže Foo Fighters, oni su mi kao neki moderni Ramonsi, moderni pank-rok. Klinci, naravno, slušaju modernu muziku, ali se trudim da ih edukujem, posebno u periodu do 7-8 godina, da im ubacim taj zvuk gitare. Ramonsi su prvi razred obuke, posle ide sledeći nivo. Svi pevaju u kući i vole kada sviram gitaru da mi se pridruže“.

Kompletan intervju sa Veljkom Paunovićem pročitajte na sajtu VICE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve