Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.06.2015.

11:02

Paunović: Da sam znao, ne bih izašao na balkon

Selektor U20 reprezentacije Srbije Veljko Paunović kaže za Sport da ne bi ni izašao na balkon da je znao da tamo neće biti Save Miloševića i Mitra Mrkele.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

“Da sam znao u trenutku da se ovo događa iza naših leđa, ne bih izašao na balkon. Ni ja, ni igrači. Nismo, međutim, bili svesni šta se sve događa, a sve sam saznao po završetku proslave“, kaže Paunović.

“Ne znam koliko je ljudima poznato, ali ja sam u Fudbalski savez Srbije došao na inicijativu Save Miloševića i Mitra Mrkele, koji su mi ponudili ugovor i mesto selektora, a sve je podržao predsednik Tomislav Karadžić. Zahvaljujući njima ja sam započeo jednu divnu avanturu, a za sve ovo vreme koje nije malo, imao sam njihovu bezrezervnu podršku“, dodao je Paunović u razgvoru za Sport.

Selektor srpskih omladinaca istakao je zasluge spomenutog dvojca u uspesima.

“Oni imaju ogromne zasluge za sve rezultate koje su mlađe kategorije FSS postigle poslednjih godina, a ti rezultati su jednostavno fantastični. Omladinci su pre dve godine bili prvaci Evrope, a da ne govorim o polufinalima i završnim turnirima na kojima su naše selekcije bile gotovo redovni učesnici“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

173 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

12 h

U fokusu

Vidi sve