Nova vest
Fudbal

Subota, 20.06.2015.

21:09

Milojević: Bićemo pravi u Ligi Evrope

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da ga ne brinu porazi u prijateljskim proverama na pripremama u Austriji.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images
Starsport

On je poručio da će ekipa spremno dočekati početak nove sezone i kvalifikacije za Ligu Evrope.

Osvajač Kupa Srbije u dosadašnjem toku priprema doživeo je dva poraza od Slovana iz Bratislave i Laska iz Linca, oba rezultatom 2:1.

"Želeli smo da vidimo gde smo u ovom trenutku, zbog čega smo birali kvalitetne protivnike. Rezultat nije bio u prvom planu, iako smatram da je važan, ali igrali smo u šarolikom sastavu jer dosta fudbalera ima obaveze prema reprezentacijama Srbije. Imamo nov tim, napustilo nas je nekoliko igrača, ali ne plašim se da ćemo spremno dočekati početak kvalifikacija za Ligu Evrope", rekao je Milojević Tanjugu.

Mladi trener dodao je da klub aktivno radi na dolasku pojačanja.

"Sportski direktor Vladimir Matijašević radi na tome, ali nigde ne žurimo. Potrebna su nam pojačanja i nude nam se interesantni igrači iz domaće lige, ali i inostranstva. Ne želimo da dovedemo igrača čisto da bismo to rekli, već da bi nam doneo kvalitet", naveo je Milojević.

Milojević je dodao da ne želi da se bavi spekulacijama vezanih za povratak Slavoljuba Srnića u Crvenu zvezdu.

"Srnićev status je pitanje za ljude iz kluba. On se nalazi na prvenstvu Evrope u Češkoj sa mladom reprezentacijom i fokusiran je na svoje igre", zaključio je Milojević.

Fudbaleri Čukaričkog će kraja priprema u Austriji odigrati prijateljske utakmice protiv rumunske Konkordije i Ssturma iz Graca, a 2. jula počinju kvalifikacije za Ligu Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve