Nova vest
Fudbal

Subota, 20.06.2015.

17:27

Doček heroja u ponedeljak u 20h

Svečani doček fudbalske reprezentacije Srbije do 20 godina biće organizovan u ponedeljak od 2h ispred Skupštine Beograda.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP

Fudbaleri Srbije pobedili su u subotu ujutro Brazil posle produžetaka sa 2:1 i tako osvojili titulu prvaka sveta do 20 godina.

Ono što posebno treba istaći je da je doček organizovan i pre finala i bio bi održan i da su izabranici Veljka Paunovića izgubili od Brazila.

„U ime Beograđana i u svoje lično ime, svetskim šampionima i novim herojima Srbije čestitam na veličanstvenoj pobedi. Sjajna igra koju ste pokazali tokom čitavom turnira, mentalna i fizička snaga celog tima protiv velikog Brazila, fascinirala je celu naciju i ljubitelje fudbala širom sveta. Vaš uspeh je jedan od najvećih ako ne i najveći uspeh srpskog fudbala u istoriji. Beograđani i čitava Srbija pratili su s velikim uzbuđenjem vašu borbu za šampionsku titulu. Verovali smo u vas i u vašu neverovatnu energiju i želju za pobedom. Doneli ste nam neizmernu radost i ponos, vi ste novi heroji nacije, vi ste ponos Srbije. S velikim nestrpljenjem i iščekivanjem, želimo da vas pozdravimo u Beogradu kao najveće šampione. Vi ste naša nada i uzor za nove genercije, vi ste budućnost fudbala u Srbiji. Pozivam sve Beograđane sve ljubitelje sporta da zajedno, ispred Skupštine grada Beograda na šampionskom balkonu, dočekamo svetske prvake u fudbalu“, stoji u poruci Nikole Nikodijevića, predsednika Skupštine Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve