Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.06.2015.

19:30

Pešić: Bili smo bolji od Nemačke

Mladi reprezentativac Srbije Aleksandar Pešić rekao je da njegova ekipa bila bolja od Nemačke i da žali za propuštenim šansama na otvaranju Evropskog prvenstva.

Izvor:

Autor:

Default images
fss.rs

"Rezultat 1:1 protiv favorita poput Nemačke svako bi prihvatio pre meča, a sada stvarno možemo i da žalimo za šansom da osvojimo sva tri boda. Bili smo bolji, dominatniji, moglo se i do pobede... Mi smo već pokazali da možemo da se nosimo sa svakim rivalom i očekujem da i na ovom šampionatu ostvarimo postavljeni cilj", rekao je Pešić.

Mlada reprezentacija Srbije igrala je nerešeno 1:1 sa Nemačkom, u prvom kolu Grupe A Evropskog prvenstva u Češkoj.

"Dobro smo parirali nemačkoj selekciji, u nekim momentima bili i bolji tim, ipak uspeli su da kazne trenutak naše nepažnje. Prava takmičarska utakmica, bez mnogo rizika. Zadovoljan sam kako je sve funkcionisalo. Ekipa se ne poznaje najbolje, ipak, sve smo to uspeli da prevaziđemo", kazao je srpski defanzivac Uroš Spajić.

Srbija će u narednom kolu igrati protiv Češke, u subotu od 18.00, dok će se isti dan od 20.45 sastati Nemačka i Danska.

"Velika snaga ove reprezentacije leži u činjenici da smo jak kolektiv, da nema sujete i loših odnosa među nama. Pojedini igrači znaju se i po više od deset godina. Kad je tako, onda ne može da se dogodi da bude loše atmosfere. Ne postoji kod nas prvi i drugi tim, nema nezadovoljnih. Svi smo na istom zadatku. Na terenu je 11, svi ostali koji smo na klupi bodrimo i živimo za pobede", rekao je Aleksandar Kovačević.

Dve najbolje ekipe iz grupe plasiraće se u polufinale, a ujedno i obezbediti vizu za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve