Nova vest
Fudbal

Subota, 13.06.2015.

09:38

"Dan D" za Srbiju u Kopenhagenu

Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje od 20.45 selekciji Danske u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Utakmica u Danskoj od presudne je važnosti za najbolje srpske fudbalere, koji moraju da pobede da bi zadržali šanse da se plasiraju na završni turnir.

Srbija se posle četiri kola nalazi na pretposlednjem mestu grupe I sa samo jednim osvojenim bodom, dok je prvoplasirana Portugalija sakupila devet.

Ekipa Radovana Ćurčića nekoliko dana provela je u Austriji, gde je u prijateljskoj utakmici pobedila Azerbejdžan sa 4:1.

"Znamo da nas čeka 90 minuta protiv odlično organizovanog protivnika. Danski tim funkcioniše kao da je reč o klubu, gde su igrači non stop na okupu. Jako dobro se poznaju, imaju mnogo kvaliteta, ali mi moramo da pokušamo to da neutrališemo i dođemo do važnih bodova", rekao je Ćurčić.

Pored Danske, ’Orlovi’ će do kraja kvalifikacija odigrati mečeve protiv Jermenije (4. septembra), Albanije (8. oktobra) i Portugala (11. oktobra).

Utakmica između Danske i Srbije na programu je od 20.45 na stadionu ’Parken’ u Kopenhagenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

131 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve