Nova vest
Fudbal

Subota, 30.05.2015.

20:51

Dva gola Đenića, Metalac bliži JSL

Fudbaleri Metalca savladali su ekipu kruševačkog Napretka u prvom meču baraža za popunu Jelen Superlige Srbije – 3:1 (2:1).

Izvor:

Autor:

Default images
fkmetalac.rs

Metalac, koji je završio sezonu kao trećeplasirani tim Prve lige Srbije, daleko je bliži plasmanu u elitu pred revanš trećeg juna u Kruševcu.

Apsolutni junak pobede domaćina bio je Dejan Đenić, koji je postigao dva gola, dok je jedini gol za goste delo Ibrahima Mame N'Dijajea.

Đenić je najpre u 18. minutu uspešno realizovao penal, da bi 15 minuta kasnije duplirao vođstvo svog tima. Međutim, samo minut kasnije, Senegalac u dresu 'Čarapana' postavio je konačan rezultat prvog dela igre i vratio goste u igru. Imao je N'Dijaje šansu da u potpunosti vrati svoj tim, ali je u samom finišu prvog dela igre promašio prazan gol sa samo nekoliko metara.

Činilo se da će to biti i konačan rezultat susreta, ali je onda u 92. minutu dosuđen novi jedanesterac od strane Milorada Mažića, a ovoga puta siguran izvođač bio je Goran Brkić za veliko slavlje domaćina.

Od ranije je poznato da su iz Superlige ispali kragujevački Radnilčki 1923 i Donji Sremn, kao i da će njihova mesta zauzeti Radnik iz Surdulice i ivanjički Javor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve