Nova vest
Fudbal

Subota, 30.05.2015.

19:47

Milijaš i Antić grabe ka vrhu

Srpski treneri i igrači u kineskoj drugoj ligi imali su uspešan vikend, pošto su timovi Radomira Antića i Aleksandra Stanojevića upisali trijumfe.

Izvor:

Autor:

Default images
Getty Images

Hebei Kina Fortuna, koju sa klupe predvodi bivši selektor Srbije, savladala je Đingdao kod kuće 3:1, zabeleživši drugu pobedu u nizu za skok na treće mesto na tabeli.

S druge strane, Peking Enterprajz, bivšeg trenera Partizana i napadača crno-belih Danka Lazovića, savladao je u gradskom derbiju Peking Tehnolodži – 3:2, uključivši se u borbu za vrh tabele.

Bivši kapten Crvene zvezde Nenad Milijaš, strelac osam golova i višestruki asistent, izabran je za igrača meseca ui Hebeiju, gde mu društvo pravi i Miroslav Radović.

"Preživljavam jedne od najlepših perioda u karijeri. Sjajno ide i meni na ličnom planu i klubu. Imali smo problema na početku sezone, ali smo u poslednje vreme pokazali da možemo da stremimo najvišim ambicijama. Jeste da sam efikasan, ali ovo je zasluga šefa Radomira Antića. On je onaj koji gura ovu ekipu napred. Što bi mi fudbaleri rekli poginuo bih za njega", rekao je Nenad Milijaš za 'Mozzart sport'.

Prvi na tabeli je Dalijen sa 21 bodom, isto koliko ima i Janbijan, sledi Đingao sa 21, pa Hebei sa bodom manje. Stojanovićev Peking drži šestu poziciju sa 18 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve