Nova vest
Fudbal

Subota, 30.05.2015.

14:14

"Roma osvojila svoju ligu, a Juve svoju"

Trener Rome Rudi Garsija rekao je da je "vučica" osvojila svoju ligu, jer je Juvenuts klasu iznad svih ekipa.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Beta/AP Photo

"Stara dama" osvojila je titulu u Seriji A, a Roma je na drugoj poziciji sa 16 bodova manje. Za Garsiju je najbitnije to što je njegova ekipa obezebdila direktno učešće u Ligi i to u direktnom duelu sa gradskim rivalom Lacijom.

"Najbolji trenutak sezone je pobeda u derbiju koja nam je donela direktan plasman u Ligu šampiona. Šta je bio najlošiji trenutak? Ne znam, radije pamtim samo dobre stvari. Gledajući sezonu, moram da kažem da smo mi osvojili svoje takmičenje, jer je Juventus u svojoj ligi. Oni su naviknuti na pobede. Imaju i svoj stadion, osvojili su Skudeto, takođe igraju i u finalu Lige šampiona. Oni su mnogo ispred, tako da smo mi završili u vrhu tabele u odnosu na sve druge klubove i ostvarili primarni cilj, a to je Liga šampiona naredne sezone", rekao je Garsija.

Ovog vikenda se završava takmičenje u šampionau Italije, a Roma u poslednjem kolu igra sa Palermom u nedelju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve