Nova vest
Fudbal

Petak, 29.05.2015.

13:35

Pepe: Bili srećni s Karlom, ne još o Rafi

Fudbaler Reala Pepe rekao je da je njegova ekipa bila srećna dok je trener bio Karlo Ančeloti, a nije želeo mnogo da priča o njegovom nasledniku Benitesu.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Beta/AP Photo

Čelnici Reala nedavno su saopštili da Ančeloti nij e više trener Madriđana, a kao njegov naslednik uskoro bi trebalo da bude predstavljen Rafael Benites.

"Benites još nije trener Reala. On je i dalje trener Napolija i neću pričati o njemu jer to ne bi bilo fer. Benites je dobar trener koji je imao uspeha gde god je radio, posebno u Liverpulu."

"Ali ovo su samo novinarska nagađanja. Videćemo šta će se destiti u narednim danima", rekao je Pepe španskim medijima i istakao da su igrači voleli rad sa Ančelotijem.

"Ančeloti nam je bio dobar trener. Voleo je da radi sa nama. Svaki dan koji smo proveli sa njim bio je važan, trenirao je velike igrače. Bili smo srećni sa njim", rekao je Portugalac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve