Nova vest
Fudbal

Petak, 29.05.2015.

10:04

Junak Sevilje ide na Old Traford?

Junak Sevilje u finalu Lige Evrope, Kolumbijac Karlos Baka, mogao bi da pređe u Mančester Junajted, prenose engleski mediji.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Getty images

Kolumbijac je sa dva gola doneo Sevilji pobedu nad Dnjiprom 3:2 za odbranu titule u LE i plasman u Ligu šampiona, a sezonu je okončao sa 28 pogodaka.

Prethodnih meseci se spekulisalo da bi Baka mogao da pređe u Totenhem, ali je Junajted navodno spreman da ga plati 25 miliona evra.

Junajted je u potrazi za napadačima jer je odustao od kupovine Radamela Falkaa, dok je Robin van Persi u poznim napadačkim godinama sa dosta problema sa povredama.

Baka je karijeru počeo 2006. u Atletiko Žunioru, iz koga se 2012. preselio u Klub Briž. Postigao je više od 30 golova u Belgiji tokom dve sezone, a onda postao napadač Sevilje.

Za Andalužane je dao ukupno 49 golova na 106 utakmica. Odigrao je 17 utakmica i dao 7 golova za Kolumbiju, u kojoj je do sada uglavnom bio rezerva Falkau.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve