Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 28.05.2015.

18:16

Real: Laž da smo poslali ponudu za Pogbu

Fudbalski klub Real odlučio se na neobičan korak objavivši saopštenje u kojem negira da je poslao ponudu Juventusu za Pola Pogbu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Italijanska “La Stampa” objavila je da je ‘kraljevski klub’ poslao zvaničnu ponudu za francuskog reprezentativca, a sličnu priču imao je i madridski “As”, koji je objavio i da je Real ponudio Pogbi deset miliona godišnje i petogodišnji ugovor.

Prema istim izvorima, Madriđani su navodno voljni da plate 70 miliona evra za obeštećenje, ali je Pogbin agent Mino Rajola još ranije objavio da cena neće pasti ispod 95 miliona ako Juventus bude voljan da ga proda.

Međutim, usledio je oštar demanti od strane Reala.

Povodom izveštaja objavljenog u italijanskoj ‘La Stampi’ povodom navodne ponude Reala za Pola Pogbu, klub želi da objavi sledeće: Real nije imao nikakav kontakt ni sa Juventusom, ni sa agentom fudbalera, a kao posledica toga, izveštaj objavljen u tim novinama je potpuno netačan”, istakli su iz Reala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve