Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.05.2015.

11:50

Šavi ide na pozajmicu u PSŽ?

Legendarni fudbaler Barselone Šavi Ernandes, koji će od naredne sezone igrati za katarski Al-Sad, navodno će otići na pozajmicu u Pari Sen Žermen.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Šavi je prošle nedelje potvrdio da napušta katalonski klub, čiji vlasnik je brat prvog čoveka ‘Svetaca’ Nasera Al-Kelaifija.

“Parizijen” tako u utorak donosi vest o šokantnoj pozajmici koja podseća na sve ono što se desilo prošlog leta, kada je Frenk Lampard potpisao za Njujork Siti, a potom završio u Mančester Siti zahvaljujući sličnim vezama.

U septembru prošle godine, Šavi je rekao da ne planira da igra za neki drugi klub u Evropi osim za Barselonu, ali bi to moglo da se promeni ako dogovor o pozajmici bude ostvaren.

Rekao sam klubu da ne želim da igram ni za jedan drugi tim u Evropi. Ne želim da igram protiv Barselone”, rekao je Šavi.

Pari Sen Žermen i Barselona su se sastali u četvrtfinalu Lige šampiona ove sezone, a katalonski klub je prošao dalje. Pošto su eliminisali Bajern u polufinalu, fudbaleri novog šampiona Španije će se za titulu boriti sa Juventusom, a taj meč se igra 6. juna u Berlinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve