Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.05.2015.

11:40

Navijači 'vide' Radovanovića u Liverpulu

Poznati navijački sajt Liverpula „Empire of the Kop“ sastavio je listu potencijalnih pojačanja za ‘Redse’ iz Italije na kojem se našao i Ivan Radovanović.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Lista je sastavljena tako da je iz svakog kluba Serije A izabrano po jedno realisitčno pojačanje koje bi naredne sezone moglo da nastupa za klub sa “Enfilda” uz obrazloženje.

Sajt je srpskog fudbalera koji nastupa za Kjevo video kao potencijalnu zamenu za Lukasa Leivu koji bi mogao da napusti Liverpul ovog leta.

Ovaj 26-godišnji srpski internacionalac je tipičan izvorni zadnji vezni. On je beskompromisan igrač kojeg verovatno ne bismo doveli posebno teško. Ukoliko Lukas Leiva napusti klub tokom letnjeg prelaznog roka, što su mediji već nagovestili, ovaj momak bi mogao da bude iznenađujuća zamena“, navodi „Empire of the Kop“.

Radovanović je ove sezone bio jedan od najstandardnijih prvotimaca Kjeva koji trenutno zazima 14. mesto i u poslednjem kolu u nedelju gostuje Fiorentini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve