Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.05.2015.

20:11

Stouk gospodski pomogao Džerardu

Kad nisu mogli njegovi saigrači, onda su fudbaleri Stouka pomogli Stivenu Džerardu da se na častan način oprosti od svog kluba i Premijer lige.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Beta/AP

Liverpul je doživeo debakl 6:1 u poslednjem Džerardovom meču, te uz poraz od Kristal Palasa 3:1 na njegovom oproštaju od Enfilda, na sramotan način se oprostio od kapitena.

Međutim, da Džerard ne pamti samo po debaklu poslednje minute u Premijer ligi, pobrinuli su se fudbaleri Stouka, koji su ga bukvalno pustiti da postigne gol.

"Siguran sam da Stiven nije očekivao ovakav poslednji nastup, ali moramo mu odati poštovanje što se trudio da povuče tim. Sjajno je što su ga naši navijači pozdravili kada je postigao gol. To je dokaz koliko je uticao na fudbal u Engleskoj. Svi su mu aplaudirali. Želim mu mnogo sreće", rekao je menadžer Stouka Mark Hjuz.

Džerard će posle 17 godina napustiti Liverpul i karijeru nastavili u SAD, kao član Los Anđeles Galaksija. Sa Liverpulom je osvojio deset trofeja, uključujući jednu Ligu šampiona, ali nijednom nije trijumfovao u Premijer ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve